Engineering

Plakoni Engineering biedt de klant een heel gamma van engineering-diensten aan, zowel in eigen huis als ter plaatse bij de klant. Enkele hiervan zijn:

 • Projecten op locatie: Plakoni Engineering kan de juiste mensen leveren om ter plaatse bij de klant of in eigen beheer projecten te ondersteunen.
  Profielen met de nodige ervaring kunnen ingezet worden. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold volgens de meest recente vereisten.
   
 • Simulatie: Of het nu gaat over het identificeren van een minimum lead time, het vinden van bottlenecks in uw productieketen of het maken van een afweging tussen manuele of geautomatiseerde productie.
  Met behulp van het model kunnen we experimenteren en “what-if”-scenario’s uitvoeren zonder bestaande systemen te verstoren en lang voordat het daadwerkelijke systeem gerealiseerd is.
  Meer info over simuleren vind je op www.simulate-it.com.
   
 • Visualisatie: Camtrax 3D-afbeeldingen worden omgezet in een perfecte videofootage. Op die manier is het mogelijk om de realiteit te simuleren, te begrijpen en te vergelijken.
  Bovendien kunnen complexe projecten beter naar het grote publiek gecommuniceerd worden. Mogelijke misverstanden voor de aanvang van het project worden hiermee uitgeschakeld.
   
 • Product en kwaliteit: Producten en processen worden door ons ontworpen en gesimuleerd in een 2D- en een 3D-omgeving.
  Bij de diverse deelaspecten houden we alvast rekening met de latere productie: eenvoud in assemblage is voor ons geen loze kreet. Eveneens leveren we u al de benodigde analytische gegevens en documentatie, alsook procesmodellen.