Onze visie en missie

Plakoni Engineering: De rechterhand van uw organisatie

Onder het motto “stilstaan is achteruit gaan” spant Plakoni Engineering zich in voor het bereiken van voortdurende verbetering en precisie.

Sinds de oprichting vormen vijf kernwaarden een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.
Ze zijn de leidraad doorheen al onze projecten.

  • T.E.A.M-spirit: We luisteren naar uw behoefte, analyseren deze en bespreken samen met u de mogelijkheden en kiezen samen de optimale oplossing. Wij hechten enorm veel belang aan een eerlijke en open relatie met onze klanten om zo tot een succesvol resultaat van de projecten te komen.
  • Efficiëntie: Door onze rechtlijnige en directe aanpak kunnen wij onze afspraken garanderen en zal u efficiënt geholpen worden.
  • Innovatie: Wij zoeken constant naar betere technische oplossingen om aan u het beste eindproduct te leveren.
  • Ervaring en flexibiliteit: Wij bieden u onze grote diversiteit aan activiteiten. Door onze ervaring en flexibiliteit kunnen we u optimaal van dienst zijn.
  • Prijs-kwaliteit: Wij garanderen onze kwaliteit door te werken volgens de ISO 9001:2008 standaard. Voor onze medewerkers is deze standaard een way of live geworden. Wij bieden u correcte prijzen en maken afspraken die we kunnen nakomen.
     

Eén van de ambities voor de komende jaren is verder innovatief te werken op het vlak van design en engineering. Onze service en drive willen wij aanwenden voor de ontwikkeling en invoering van nieuwe technologieën en dit doorheen verschillende industrietypes. Naast de vestiging in Genk en Sint-Niklaas willen we graag op dezelfde basis elders onze klanten volgen en ondersteunen.