Plakoni Projects

Plakoni Projects BVBA: U heeft een vraagstuk, wij lossen het op!

Onze geschiedenis:

Sinds 1994 bouwde Plakoni Projects BVBA een sterke reputatie op in de wereld van de automobielindustrie.
Nu is Plakoni Projects BVBA gediversifieerd over tal van sectoren met innovatieve technologie, design, engineering en automatisatie als gemene deler.

Onze brede branchekennis en uitgebreide expertise op het gebied van productieprocessen en systeemintegratie laten ons toe om sleutel-op-de-deur projecten te realiseren. In overleg met de opdrachtgever zorgen wij voor zowel het ontwerp, het bouwen en ingebruikname van het project.

Onze bedrijfsfilosofie:

Goed luisteren: het onderscheiden en het begrijpen van uw noden is de eerste en cruciale stap.
Plakoni Projects BVBA staat voor constructief overleg en garandeert u binnen de afgesproken timing en budget een oplossing die tot de technologische top kan gerekend worden.

Onder het motto “stilstaan is achteruit gaan” spannen wij ons voortdurend in om op zoek te gaan naar oplossingen die een hogere toegevoegde waarde opleveren.

Vijf kernwaarden zijn sinds de oprichting van Plakoni Projects BVBA een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie: 

  • T.E.A.M-spirit: We luisteren naar uw behoefte, analyseren deze en bespreken samen met u de mogelijkheden. Samen bepalen we de optimale oplossing.
  • Efficiëntie: Door onze rechtlijnige en directe aanpak kunnen wij onze afspraken garanderen en zal u efficiënt geholpen worden.
  • Technologie en innovatie: Wij zoeken constant naar betere technische en innovatieve oplossingen om aan u het beste eindproduct te leveren.
  • Ervaring en flexibiliteit: Wij bieden u onze grote diversiteit van activiteiten aan. Door onze ervaring en flexibiliteit kunnen we u optimaal van dienst zijn.
  • Kwaliteit en klantentevredenheid: De kwaliteit wordt gewaarborgd door ons ISO 9001:2008-certificaat. Deze standaard is voor onze medewerkers een way of live geworden. Wij maken enkel afspraken die we kunnen nakomen.