Uitbesteden aan experts

Heeft u hulp nodig bij een ontwerp of denkt u een stuk engineering uit te besteden, ook dan kunt u beroep op ons doen. Ons team is dagelijks bezig met het oplossen en uitwerken van moeilijke vraagstukken op vlak van engineering. Onze diensten bieden wij zowel intern als extern aan.
Contacteer ons

Projectdetachering

Plakoni kan de juiste mensen leveren om projecten met de klant ter plaatse of in eigen beheer te ondersteunen. Gaande van procesengineer, productie-ondersteuning of kwaliteit. Onze medewerkers worden continu opgeleid volgens de meest recente eisen.
Contacteer ons

Proces - Productdesign

We bestuderen productieprocessen of tekenen ze. Bestaande productiestromen worden onderworpen aan een SWOT-analyse. Ontwerpen worden in 3D uitgewerkt zodat ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in onze andere afdelingen of eenvoudig kunnen worden uitgewisseld met de klanten Heeft u een idee voor een nieuw product? Of wil je een nieuwe generatie ontwerpen van een bestaand product? Wij ontwikkelen uw concept tot een eindproduct klaar voor productie, we ontwikkelen de tools en we bepalen of wijzigen het productieproces of. Hierbij houden we rekening met mogelijke kwaliteitsverbeteringen en kostenefficiëntie. Desgewenst produceren wij uw product. Om deze opdrachten uit te voeren, beschikken we over de modernste reken- en tekenapparatuur., processen en procesbeheersing verzorgen.
Contacteer ons

CAD / Datamanagement

Plakoni is specialist in het ontwerpen en vormgeven van producten voor verschillende sectoren. Voor onze 2D- en 3D-ontwerpen hebben we een gevarieerd aanbod aan softwaretools en technologie. Afhankelijk van uw opdracht en uw situatie bepalen wij het optimale systeem. Dankzij onze ervaring en de beschikbaarheid van een breed scala aan CAD- en ontwerpsoftware, kunnen we alle mogelijke gegevens van het ene CAD-formaat naar het andere converteren. Handig als u conversieproblemen heeft, maar handig als u ook al een 2D-plan van uw proces heeft. Dan werken we direct verder aan de bestaande situatie.
Contacteer ons

Calculaties

Al onze kritische componenten worden geanalyseerd op optredende krachten, sterkte en levensduur. Stuur u ontwerp op en wij bestuderen of het ontwerp wel voldoet voor de optredende belasting doorheen zijn levenscyclus.
Contacteer ons

Simulaties

Hebt u een ontwerp klaar maar wilt een bewegings-en-of  tijdsstudies op uitvoeren? Ook dan helpen wij u graag verder. Hierdoor krijgt u inzicht in mogelijke bottlenecks, taktijden en obstructies. Na het 3D modelleren van uw robots, tools en randapparatuur kunnen simulaties van uw automatiseringssysteem worden gedaan. We kunnen de cyclustijd in een 3D-omgeving controleren, verschillende risico’s detecteren en uitschakelen. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede. Ook de opstarttijd van uw geautomatiseerde systeem wordt verkort en dure instelkosten worden vermeden.
Contacteer ons

CE en Documentatie

Handleiding, risicoanalyse en technische gegevens zijn een belangrijk onderdeel van de installatie. Wij schrijven de nodige documentatie op basis van uw wensen en leveren u de gevraagde CE-documenten.
Contacteer ons

Software-ontwikkeling

Ook kunnen wij de nodige software schrijven voor u nieuwe toepassing of product.
Contacteer ons

Waarom Plakoni?

Met Plakoni kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring en opgebouwde expertise in een breed scala van sectoren. Onze ingenieurs worden ook praktisch opgeleid, zodoende dat ze weten wat u als klant wil, zo is de oplossing niet enkel mooi op papier, maar ook praktisch werkbaar.

Snelle service en goed luisteren naar onze klanten, daar staan we voor !

Samen baanbrekende technologie neerzetten?

+32 89 32 35 17 info@plakoni.be