Installatie, ombouw of onderhoudswerken?

Ook dan kunt u beroep op ons doen. Door onze expertise in machinebouw weten wij als geen ander dat een correcte installatie, ombouw en onderhoud nodig is om u productie optimaal in te laten functioneren.
Contacteer ons

Mogelijkheden

Contacteer ons
Service Level
Na installatie van onze eigen projecten, kan er met de klant gesproken worden over de manier waarop we de geleverde installatie gaan “servicen”. Dit wordt vastgelegd in een SLA met de frequenties, beschikbaarheid, …
Onderhoud
We helpen de klant ook graag bij het onderhoud van zijn installaties, zowel preventief als op het moment dat onderhoud “echt” nodig is.
Standby
Bij het opstarten van nieuwe projecten of wijzigingen, kunnen we zorgen voor de aanwezigheid van de juiste mensen, zowel mechanisch, elektrisch als op software gebied.
Installatie
Opbouw van door ons ontworpen installaties of hulp bij verplaatsen van bestaande installaties, ervaren mensen kunnen uw project uitvoeren.

Waarom Plakoni?

Met Plakoni kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring en opgebouwde expertise in een breed scala van sectoren. Indien nodig staan onze servicemensen, 24u per dag, 7 op 7 dagen ter beschikking van onze klanten. Met ervaren monteurs en ingenieurs, is uw proces of machine in goede “service” handen. Praktijkervaring gekoppeld met de nodige flexibiliteit, daar staan we voor!
Contacteer ons

Samen baanbrekende technologie neerzetten?

+32 89 32 35 17 info@plakoni.be