Missie

Stilstaan is achteruit gaan! Plakoni moet voortdurend investeren in mensen en middelen om de klanten tevreden te stellen. Continue verbetering, werken aan innovatie en zoeken naar de technisch beste oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, klantentevredenheid, open staan voor dialoog en willen verbeteren, dat is de basis voor ons succes.
Contacteer ons

Geschiedenis

1994

Plakoni opgericht als ontwerp – en ingenieurs – bureau. In de beginjaren hoofdzakelijk actief in de automobielsector, met Ford en zijn toeleveranciers als grootste klanten.

Van eenvoudige mechanische ontwerpen, groeide Plakoni naar een betrouwbare speler voor kleine en middelgrote automatiseringsprojecten, met vooral de nadruk op “turnkey” leveren.

 

 

2001

Begin 2001 werd het huidige kantoor in dienst genomen, van waaruit nu alle projecten gecoördineerd worden. Naarmate het bedrijf groeide, werd ons bereik uitgebreid met complete projecten over een gevarieerd aantal sectoren in Europa.

Vandaag

Momenteel met ook nog dochterfirma’s in Roemenië (Boekarest) en Spanje (Valencia). Onze klanten een perfecte service blijven bieden, is de uitdaging en topprioriteit.

Centraal in onze werking staan onze mensen. Dankzij de knowhow van het Plakoni-team kunnen we onszelf permanent uitdagen om naar optimale oplossingen te zoeken die een echte meerwaarde bieden.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Plakoni zijn we steeds op zoek naar verschillende profielen die mee het verschil willen maken. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? We horen graag van je!
Contacteer ons

Samen baanbrekende technologie neerzetten?

+32 89 32 35 17 info@plakoni.be