Optimaliseer uw processen

In de meeste productieomgevingen zijn standaard oplossingen of machines vaak niet geschikt om tot een optimaal proces te komen. Unieke processen of nieuwe producten hebben meestal een oplossing op maat nodig.

Samen met de klant biedt Plakoni de best mogelijke oplossing aan, steunend op 25 jaar expertise in allerhande sectoren.

Oplossingen op maat

Zowel voor eenvoudige onderdelen zoals hijshulptoestellen, transportsystemen of robotgrijpers tot volledig geautomatiseerde machines of industriële bouwinrichtingen.
Contacteer ons

Ons proces

Vraag / probleem

Heeft u een vraag over automatiseren? Wij bieden u een luisterend oor en zetten uw vraag om naar een levensvatbare projectspecificatie. Met uw kennis van uw producten en onze ervaring in de machinebouw versterken we elkaar gericht.

Concept

We gaan met u in gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw eisen en wensen. Door verder te kijken dan de basisvraag zorgen we ervoor dat onze oplossing aansluit bij uw bestaande processen en op basis van een ruw concept wordt er verder met elkaar gesproken.

Oplossing

Zo komen we tot een oplossing die het beste bij uw product of proces past. Daarbij zijn we niet gebonden aan standaard concepten. Onze specialisten combineren bewezen technologieën en nieuwe ontwikkelingen om tot innovatieve oplossingen te komen.

Ontwerp

Onze projectmensen buigen zich over de uitwerking van u project. We werken ieder detail van uw machine uit tot een uitgekristalliseerd ontwerp.

Aanmaak

We bouwen uw machine in eigen beheer op. Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in het bouwtraject.

FAT testen

We testen eerst de afzonderlijke functies van de machine. Daarna maken we producten om de kwaliteit, capaciteit en reproduceerbaarheid van de machine en de producten te beoordelen. Dat doen we vaak in samenwerking met uw operators: een effectieve wijze van optimalisatie en training!

Installatie / SAT testen

We installeren de machine turnkey bij op uw productielocatie, met volledige indienst-name en de gevraagde testen. Daarbij zorgen we uiteraard ook voor scholing en training van uw medewerkers, zodat zij de machine goed kunnen beheren

Documentatie / CE

Na oplevering wordt een volledig dossier geleverd zoals vastgelegd in de specificaties. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Waarom Plakoni ?

Met Plakoni kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring en opgebouwde expertise in een breed scala van sectoren. Kwaliteit en klanttevredenheid wordt hoog in het vaandel gedragen en dit resulteert al jaren in de ISO 9001:2015 certificatie.

Als erkende dienstverlener voor KMO-portefeuille wordt samen met de klant naar creatieve oplossingen gezocht voor complexe problemen. Prijs – kwaliteit leveren in nauwe samenwerking met onze klanten, daar staan we voor !

Samen baanbrekende technologie neerzetten?

+32 89 32 35 17 info@plakoni.be